Kedves Barátaink!

Itt az Április és mi egyre több jó hírrel szolgálhatunk Nektek. Először is, holnapi nap érkeznek Magyarországra kedvenc mexikói bajnokaitok és ezzel együtt elkezdődik a 2012-es peonza szezon. Készen álltok rá? Gyakoroljatok minél többet, hogy tudásotokat értékes nyereményekre válthassátok a bajnokságokon. A felkészülések szüneteiben pedig olvassátok a Peonza Mániát! Ne feledjétek, hogy az újságban rengeteg hasznos információt találtok a hazai peonza-s rendezvényekkel kapcsolatban, valamint egyéb érdekességekről is olvashattok a nagyvilágból. Emellett, nyereményjáték és különleges kuponos akció várja a legelszántabb és legkitartóbb peonza mániásokat!
A peonza rajongók kedvenc magazinjának következő száma néhány nap múlva, Április 16.-tól már letölthető a weboldalunkról. Addig is egy kis ízelítő a tartalomból:

 

Elindult a 2012-es peonza-szezon! Poroljátok le a peonza-tokat, hiszen elkezdődtek a versenyek! Gyakoroljatok minél többet, hogy döntőbe jussatok és versenyezhessetek az értékes nyereményekért!


Bemutatkozik a Cobra Peonza

Elkészültek a MASAT-1, a magyar műhold első felvételei

Ismerd meg a maya és azték kultúrákat közelebbről!

A világ leghangosabb állata, a mexikói bőgőmajom

Javier „Chicharito” Hernández Balcázar – A Manchester United mexikói csatára

Új sorozat! Bemutatkoznak az ANIMÁTOROK


Folytatódik a nyereményjáték! Válaszolj az e heti kérdésekre is, hogy legyen esélyed megnyerni a 100.000 Ft értékű fődíjat!