Lezajlott hát 2014 első nagy versenye, ahol egy Xbox 60 volt a nyeremény.

Örülünk, hisz a felhívásra, és a játék szeretete miatt rengeteg gyerek és szülő érkezett szombaton a Sugár és Ikea közötti térre, ahol délután kezdetét vette a peonza őrület4

Kb. 300 gyereket számoltunk össze ami igen szép teljesítmény! A rendezvény ideje alatt folyamatosan érkeztek a kíváncsi gyerekek, újak, régiek, és persze sok felnőtt is benézett a közeli buszvégállomásról.

Az időjárás szerencsére kegyes volt hozzánk ezen a hétvégén, s bár fújt a szél, de a napsütés mindenkit kárpótolt a rendezvényen.

 

És újra üdvözölhettük a versenyen Bobót, a legnagyobb ceremónia mestert, aki direkt a verseny miatt utazott fel Budapestre, és akit minden gyerek kitörő örömmel fogadott!

Meg is érkeztek a Videók a peonza fiesztáról, amiket itt az oldalon és Youtube csatornánkon is megnézhetsz:

1. Gyülekezés a Sugár oldalában, s Bobó kicsit megmozgatja a nézők és versenyzők fantáziáját:

 2.  Adri, Nóri, Misi és Krisztián az idei év Magyar animátorai, akik segítenek a gyerekeknek megtanulni ezt a nagyszerű játékot, így külön köszönet illeti Őket itt az oldalon is, és természetesen a rendezvény előtt Bobó bemutatta Őket a közönségnek:

3. Ezt követően a nap egyik fénypontja, a mexikói peonza bajnokok bemutatása következett, akik egy-egy komoly trükköt is bemutattak a nézőknek: Iván, Alberto, Raul és Salvador dobot pár nagyon komolyat a peonzával:

4. Persze a többiek is felvették a ritmust – Misit és Krisztiánt kérni sem kellett, hogy táncra perdüljenek, így fokozva a buli hangulatot a Sugár mögötti fiesztán:

5. Végül annyira belelkesült mindenki, hogy jó néhány gyerek is beállt táncolni, és a már szokásos Gangnam Style peonza indulóra ropták a vicces táncot Bobó mester segítségével:

6. Végül kezdetét vette a nagy verseny, ahol több csapatra osztották a sok-sok résztvevőt, és mindenki harcba szállt a végső győzelemért, és természetesen az Xbox 360 játékkonzolért:

 És a hatalmas játékok végén sor került a döntőre:

Természetesen a képek sem maradhatnak el az ifjú bajnokokról:

a bajnokok kihirdetése

Az új bajnok bobó és Iván társaságában

Sugár peonza bajnoka

peonza csoportkép

Mindenkinek köszönjük a részvételt a nagy versenyen, és természetesen várunk mindenkit szeretettel a jövőheti kis versenyekre és hétvégi nagy bajnokságra is!