Kedves debreceni peonza-rajongók! 🙂

Nagyon sok szeretettel köszöntünk Benneteket a 2014-es őszi kampányunkon! Az elkövetkezendő 10 héten át, egészen november 8-ig megszálljuk Debrecent… Remélem örültök ám!!! 🙂

Fogadjátok őszinte barátsággal ALBERTO SALDIVAR peonza világbajnokot, aki csakis azért utazott ide hozzátok, hogy bemutassa és megtanítsa NEKTEK az összes trükköt, fortélyt, amit egy XXI. századi magyar peonza fanatikusnak ismernie kell.

Hamarosan minden játékhelyszínen megfordulunk, DE addig is poroljátok le már meglévő játékaitokat, keressétek a legújabb 2014-es modelljeinket és

GYERTEK el (MINDEN) szombaton délután a Malompark Bevásárlóközpontba, ahol 15 órától fergeteges bemutatóval és természetesen már versennyel is várunk Benneteket!!!

Gyűjtsétek be tőlünk az összes ajándékot majd! 😉

Baráti üdvözlettel: Alberto és Timi

Ui.: Készültünk Nektek egy kis kedvcsináló összeállítással, de sajna a videó elszállt (pedig óriási ováció volt a debreceni vénkerti iskolában….. – ezúton is KÖSZÖNJÜK a szíves fogadtatást a tanároknak, diákoknak egyaránt!!!!) – maradtak tehát a pillanatképek a csütörtöki bevezető versenyekről.

Alberto bemutatójaCsoprtkép a vigaszkör utánFONTOS a helyes technikaElkél a segítség még a kampány elején (1)