Ez történt a hétvégén Dunaújvárosban és Veszprémben

 

Verőfényes napsütés fogadott bennünket mindkét helyszínen. Először Dunaújvárosba látogattunk, ahol a 11 órára meghirdetett első, szezonnyitó versenyünkön majd 130 ember várta GUSTAVOT, a mexikói világbajnokunkat.

 

A közel 70 versenyző és családtagjaik először Gus trükkjeit csodálták meg az INTERSPAR parkolójában. Majd először a lányok pörgettek, utánuk a kisfiúk következtek. A felsősök és a nagyfiúk is türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek.

 

Délután 5 órától pedig Veszprém játszott a BALATON PLAZA parkolószintjén. A fergeteges hangulatú versenyen mindenki jól érezte magát, a legügyesebbek ajándékokkal elhalmozva távoztak boldogan. Képeink a verseny pillanatait idézik:

 

20150411_120201 Veszprémi csoportkép Vajon kié pörög tovább.. Pörgetés ezerrel Gus és Dominik Veszprémben Az első dunaújvárosi nagyversenyünkön közel 70 versenyzőnk volt Az elmeradhatatlan sisilla A nagyobbak sem vallottak szégyent A kisfiúk versenye A kisebbek versenye A hölgyek is szép számmal pörgettek A Balaton Plaza parkolóját is megszálltuk