Kedves Peonzás barátaink!

Nos elérkezett ez a nap is! Be kell jelentenem, hogy véget ért a 2014 őszi peonza szezon!

Több tízezer gyereket láttunk vendégül összesen, több mint húsz helyszínen borsod és Hajdú megyékben 🙂

Kicsit szomorúak vagyunk, hogy vége, de egyúttal örülünk is, hiszen rengeteg új peonza rajongónk van, és sok-sok profi, fiatal tehetséget ismerhettünk meg a versenyeken!

Számtalan peonza nyereményt kioszthattunk, jó néhány tabletet és pár bringát is elnyerhettek a legjobbak, akiknek így az elköszönés alkalmával is gratulálunk!

Köszönjük a részvételt minden gyereknek, iskolának, szülőknek és nagyszülőknek, tanároknak, boltoknak és bevásárlóközpontoknak, akik helyet és lehetőséget biztosítottak számunkra!

 

Szuper peonzás csapatok kovácsolódtak, új barátságok alakultak ki ennek a nagyszerű játéknak köszönhetően…

Külön Köszönet illeti Timit és Bobót, akik igen komoly szervezőmunkát és jókedvet tettek a játékokba, hogy mindannyian vidáman szórakozhassunk!

És természetesen köszönjük Albertonak és Salvadornak, hogy idén ősszel is tanítottak minket, profi trükkökkel szórakoztattak, és csinálták a peonza bulikat 🙂

 

végül nincs más hátra, mint egy utolsó képet közölnöm róluk, hisz a mai napon hazarepültek Mexikóba…kicsit pihenni, és persze új trükköket tanulni, hogy jövőre még több peonzát hozhassanak el nektek!

Albero és Salvador hazarepül

Köszönjük a részvételt mindenkinek, és kellemes telet kívánunk!

Ne feledjétek: gyakorolni, pörgetni, mert jövőre újra eljön a peonza Magyarországra!

Üdvözlettel:

Timi, Bobó, Albero, Salvdor
és Peonza Admin