Kedves peonzás barátaink, bajnokok és versenyzők és családtagok!

 

Hivatalosan is megkaptam az információt, hogy a 2012-es tavaszi-nyári évad véget ért! 🙁

Köszönjük a részvételt mind a Budapestieknek és környékben élőknek, a Gödöllőieknek, a Székesfehérváriaknak és nem utolsó sorban a később bekapcsolódott, de kiválóan versenyző Tatabányaiaknak!

Reméljük mindenki jól érezte magát a versenyeken, sikerült új ismertségekre és barátságokra szert tenni, és tovább ajánljátok ezt a nagyszerű, közösségépítő játékot testvéreiteknek, haveroknak, barátoknak akik esetleg még nem ismerik, hogy jövőre még többen játszhassunk és építhessük Magyarország peonzás mini társadalmát…

Köszönjük a munkát mind mexikói mester barátainknak, mind Magyar animátor és szervező kollégáinknak, akik nélkül nem jöhettek volna létre ezek a fantasztikus versenyek..

Itt a hely és idő, hogy közöljük mindenkivel – a Budapest és környéki versenyeket legközelebb jövőre tartunk hivatalosan!!

Azonban az év még hosszú, és már nem is kell olyan sokat pihenni, hogy véget érjen a nyár és elkezdődjön következő kampánysorozatunk

Készülj Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza és meglepetésváros… mert jövünk és hozzuk a peonza versenyeket…

Mindenkinek kellemes nyári szünetet és vidám nyaralást kívánunk – a peonzát ne felejtsétek otthon, mert gyakorolni kell!!!

üdvözlettel:

peonza-admin és a peonza Magyarország csapata