Szevasztok Peonzások!

Elérkezett az idő, hogy pár jó gondolatot megosszak a vasárnapi, azaz mai peonza versenyről, mely a Szinvaparkban került lebonyolításra!

Szép számban gyülekeztek az ifjú versenyzők a Galaxy 4 Játékáruház előtti téren, és úgy hallottam mindenki betartotta a kiírt szabályokat, azaz nem volt peonzázás és hangoskodás a versenyt megelőzően, így nem kellett senkit kitiltani a versenyről!

Peonzások Miskolcon a Galaxy 4 Játékáruház előtt

Bobó jelentése szerint 68 gyerek vett részt a versenyen, így nem lehet okunk panaszra, köszönjük mindenkinek a részvételt! Azzért reméljük legközelebb dupla ennyien lesztek, kedves peonza rajongók, így kérek mindenkit, szóljatok a többi havernak is, hogy jöjjenek játszani, mert úgy tudunk igazán eget-rengető bulit rendezni!

A helyszín egy használaton kívüli üzlethelyiség volt, melyet a Szinvapark vezetősége bocsátott a játékosok rendelkezésére (Külön köszönet a háznak a lehetőségért!!)

Peonza versenyzők Miskolcon a Szinvaparkban

A peonza annyira népszerű ma már minden magyarországi gyerek körében, hogy volt egy versenyzőnk Dominik, aki egyenesen Budapestről érkezett, hogy megméresse magát a pörgetők körében 🙂

Dominik a peonzás Budapestről

Készült egy rövid bemutató videó is, a helyszínről – Bobó forgott körbe a kamerájával, és bemutatja a peonzások kedvenc helyét a sima padlót, az ellenfeleket, és természetesen Salvadort is!

 

Természetesen volt ám győztese is a viadalnak, nem is egy – hisz rengeteg győztesünk volt a hétvégén, és sok ajándékot kiosztottunk, így mondanom sem kell, hogy duplán megéri eljönni a következő versenyekre, hisz peonákat, és pólókat is nyerhettek!

Itt van például Sanyi, Miskolc nagy reménysége, akinek a kimagasló eredményeiért ki is osztottunk egy tűzpiros Peonza Cometa pólót!

Sanyi a miskolci peonza győztes

Egy szó mint száz: köszönjük a sok lelkes Peonza rajongónak, hogy eljött és versenyzett ezen a hétvégén, és mindenkit visszavárunk a jövőheti versenyeken is!

Ha tudsz gyere már hét közben is a másik bejegyzésben látható időpontokra és helyszínekre, de gyere mindenképp a soron következő hétvégi nagy peonza őrületekre is.

Külön köszönet mindenkinek a fegyelmezett viselkedésért, tényleg jók voltatok…..és ennek így kell lennie legközelebb is, hogy pörgethessünk egy jót!

Gyakoroljatok, készüljetek, mert pörög tovább a Peonza Miskolcon és egész Borsod megyében…

Üdvözlettel:

Bobó, Salvador és Peonza Admin