Kezdeném azzal, hogy köszöntjük a szegedi gyerekeket is a peonza Magyarország népes táborában 🙂

Biztosan rengetegen vártátok már a dél-keleti országrészben is, hogy ez a nagyszerű csapatépítő, ügyességi játék elérkezzen hozzátok (gondolom jobban vártátok mint a sulit :)) szerk.)

Nos Salvador De La Rosa és hű bajtársa Bobó elkezdték meghódítani Csongrád megyét – a héten minden iskolát végigjárnak, és elküldik ide a szerkesztőségbe az időpontokat és verseny helyszíneket, hogy Szeged és környéke se maradjon Mexikó és a világ egyik legnépszerűbb játéka nélkül.

Gyertek minél többen versenyezni, figyeljétek a weboldalon a híreket, szóljatok a haveroknak és készüljetek a nagy bajnokságra, ahol természetesen rátok is értékes nyeremények várnak majd. Persze csak ha elég kitartóan pörgetitek peonzáitokat!

Addig is fogadjátok szeretettel ezt a néhány képet és videót, amit Bobó ma küldött el nekünk, hogy megmutassuk – elkezdődött az élet Szögeden is 😉

A Képek:

A-Budapest-körúti-gyerekekA-szegedi-lányok-is-peonzáznakMakkosházi-körút-nyerteseiMárk-és-SalvadorNem-lehet-elég-korán-kezdeniPörög-a-PeonzaRetek-utcai-gyerekekSalvador-megkezdte-a-tréningeket-SzegedenSrácok-a-Dóri-Csemegénél
 
 

Üdvözlettel:

Peonza Admin