Helló Peonzások!

Lezárultan a 4. hét versenyei és meglepő eredmények születtek a hétvégi Állatok Világnapja alkalmából szervezett versenyhelyszíneken.

a „Vadállati összecsapás” és a Keleti régió meghirdetett tesztversenyének eredményei számokban:

Először is köszönjük mindenkinek aki eljött és segített kialakítani a végeredményt, rengetegen jelentkeztetek a versenyekre : Három helyszín 245 résztvevő!!!! Aztaaaa….

A végeredmény:

1. helyezett King Cobra :  1736 pont
2. helyezett Panther  :    1498 pont
3. helyezett Dragon   :   1404 pont

A miskolci verseny: 32 versenyző vett részt az alapversenyen, és 106 játékos jelentkezett a táblagépért folyó küzdelemre. Íme a verseny végéről 2 videó:

Miskolcon a King Cobrák uralták a versenyt, jó volt a hangulat a közel 2 órás versenyen. Sok nyertesnek gratulálhattunk, akik King-Turbo peonzáva és egy boldog nap emlékeivel térhettek haza. Íme a győztesek, akik között még egy csinos anyukát is köszönthettünk aki igen jól kezelte a peonzáját 😉

a győztes peonza anyuka az állatok világnapja peonza verseny győztesei miskolcon

És a beszámoló végére még egy bónusz videó is beillik, hiszen Bobó és Salvador Ózdon az Újvárosi iskola sportnapi rendezvényén is résztvett, és Salvador egy két komoly trükkel kedveskedett a néző gyerekeknek!

Liftet és libegőt is bemutat a mester – ezt csináljátok utána!!!

Végül meg kell köszönnünk mindenkinek aki a hétvégén úgy döntött, hogy velünk játszik, és reméljük elmesélitek a barátaitoknak, hogy milyen jó hangulat kerekedett minden helyszínen.

Nézzétek meg a már fenn lévő5. heti versenykiírásokat, és gyertek ismét játszani, pörgetni, versenyezni és nyerni!

Üdvözlettel:

A peonza csapata

És a végső bónusz, mely most érkezett 🙂 Bobó és Salvador kilátogatott a hétvégi Diósgyőr-Fradi meccsre ami nem mellesleg 2:1 lett :)))))))) és készítettek egy közös képet magukról

Bobó és Salvador a Diósgyőr meccsen