TIZENKETTEDIK alkalommal hirdetünk fergeteges peonza-versenysorozatot Magyarországon!!! Tessék tehát elővenni, leporolni a peonzáitokat, hiszen HAMAROSAN KEZDÜNK! – EDDIG SOHA NEM LÁTOTT MÉRETŰ BAJNOKSÁGOKAT SZERVEZÜNK NEKTEK!

A 2016-os tavaszi peonzás időszak kezdete: ÁPRILIS 4.

Tíz héten át, egészen június 11-ig számos délutáni és hétvégi kis- és nagyversenyt szervezünk Nektek, ahol megtanítunk pörgetni, trükközni, valamint lehetőségetek lesz egymással és magukkal a bajnokokkal is megmérkőzni.

Bizonyára senkinek sem kell már bemutatnunk ezt a fantasztikus gyerekjátékot, ami továbbra is egyenesen Mexikóból érkezik hozzánk. Bajnokaink – szám szerint ezúttal ÖTEN – már izgatottan csomagolnak a tengerentúlon, hogy a különleges, vadonatúj, Magyarországon még sosem látott peonzákkal megérkezzenek a verseny-helyszíneinkre. Ám Ti már tudjátok, hogy soha nem érkeznek üres kézzel: rengeteg egyedi ajándékkal készülnek a pörgetni vágyó gyerekek, szülők számára. GYERTEK bátran gyakorolni, versenyezni hozzánk, hiszen a mexikói ajándékok mellett majd igazán értékes főnyereményekkel is készülünk!

Ráadásul büszkén mondhatjuk el, hogy több százezer rajongót játszattunk végig az ország szinte minden pontján, így most visszatérünk újra a csodaszép magyar fővárosunkba, azaz az idén tavasszal

BUDAPEST és környékén pörögnek fel peonzáink !!!!

Városszerte keressétek a plakátjainkat, csatlakozzatok a Peonza Hungary facebook oldalunk óriási táborához, hiszen innen elsőkézből tájékozódhattok majd a továbbiakban a tavaszi kampányunk részleteiről! (valamint itt szemezgethettek régebbi versenyeink összeállításainkból)

Várnak tehát mindenkit szeretettel a megszokott és új animátorok, valamint természetesen az ország kedvencei, a mexikói peonza világbajnokok és sztárok, akik ott lesznek minden állomáson és várnak Titeket gyerekek, hogy új peonza-bajnokokat avathassunk!

Az 5 MEXIKÓI PEONZA-SZTÁR, aki vár titeket a versenyeken:
– Alberto Saldivar
– Angel Rule
– Hugo Cesar
– Freddy Zamora
– Carlos Perez Candelaria

Az 5 animátorunk pedig, akik segítik majd a rengeteg helyszínen a mexikói bajnokaink munkáját: Adrienn, Zsombi, Adri, Polett és Timi

LIKE-old tehát a Peonza Hungary oldalunkat a facebookon és…

Mutasd meg, hogy mit tudsz, játssz, versenyezz és nyerj!!!

A szervezés már hetek óta gőzerővel folyik, hogy minél több iskolába, plázába és térre eljuthassunk – keress tehát bennünket a Facebookon (Peonza Hungary), hogy időben értesülj a peonzás eseményekről…

Készüljetek kicsi, nagy bajnokaink, mert már ITT a tavasz és hamarosan ÚJRA FELPÖRÖG a rengeteg Trompos Cometa PEONZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

 

Üdvözlettel:
Peonza Magyarország csapata