Kedves Peonza-sok!

A 2012-es kampány Április 11.-én indul.

Idén a mexikói bajnokok elsősorban Budapesten és környékén kezdik a játék népszerűsítését. Azonban a vidéken élő peonza-rajongóknak sincs oka aggodalomra, hiszen a Peonza Mánia magazinban található kuponok segítségével 22 szerencsés vidéki peonza-s a magazin költségén utazhat a Nagy Budapesti Peonza Fiesta-ra! Aki szeretne ingyen utazni a döntőre, gyűjtse össze mind a 12 kupont, amelyek a Peonza Mánia különböző lapszámaiban jelennek meg. A játék részleteit és az első kupont a Peonza Mánia magazinban találjátok. A következő Peonza Mánia Április 2.-tól lesz elérhető a weblapunkon.

Fontos tudnotok, hogy csak az eredeti, Mexikóban gyártott és Magyarországon a Trompos Hungary kft. által forgalmazott peonza-kkal versenyezhettek.
Sajnálatos módon egyre több helyről kapunk olyan információkat, amelyek szerint hamisítják a peonza-t. Ezek veszélyes, nem bevizsgált, megbízhatatlan termékek.
Vigyázzatok, mert csak az eredeti peonza-kkal indulhattok a versenyeken!

Az eredeti, megbízható és biztonságos peonza-kon a Peonza Cometa vagy a Trompos Cometa felirat olvasható; a modellek:

– Mini Car,
– Orion,
– Franxas,
– Diamante,
– Azteca,
– Cobra,
– Silver
– és később a Spider is elérhető lesz majd. Valamint a tavalyi modellek közül a Tornádó.

Játékboltokban, hiper-és szupermarketekben kaphatóak, és a 3 hónapos kampány során rendezett bajnokságokon csak ezekkel a peonza-kkal tudtok részt venni.

Úgyhogy készüljetek, mert hamarosan kezdődik a nagy menet!