Végre bezárták az iskolákat, és vele együtt beköszöntött az igazi nyár! Kánikula, forróság, hihetetlen meleg volt a hétvégén, de megtartottuk a sulizáró peonza fiestát a Galaxy Játékáruház előtti téren – Sajnos sokkal kevesebben jöttek el mint a tavalyi évben, de így is 202 gyerek regisztrálta magát a versenyen, ahol ismét egy Play Station 3 játékkonzol volt a főnyeremény…

Köszönjük a részvételt a gyerekeknek és a támogatást a szülőknek hogy egy ilyen forró napon is kihozták csemetéiket agy jó kis pörgetésre!

Én azt gondolom, hogy igen jó hangulatban telt a verseny a körülmények ellenére, volt hideg üdítő és jégkrém, a mexikói mesterek pedig nagyot parádéztak a színpadon…

Álljon itt mindjárt egy fotó a nyertesről, aki nem más mint Dominika – aki a 18. kerületbő érkezett, és kislányként tarolta le a mezőnyt, mí végül megnyerte a PS3-at.

Továbbá kaptunk pár kisfilmet is a versenyről, melyeken jól látszik, a nagy forróság ellenére a srácok jó bulit csináltak, a hangulat az egész verseny alatt kiváló volt: